Buitengebied internet vergelijker – KPN, T-Mobile, EvenWifi en Internet Creators

Buitengebied internet vergelijker – KPN, T-Mobile, EvenWifi en Internet Creators

De 4G-oplossingen van T-Mobile, KPN, EvenWifi en Internet Creators verschillen flink. Wat het beste bij jou past hangt van je situatie af.

KPN Logo

Wanneer kies je Sneller Internet Buitengebied KPN?

 • Je hebt al ADSL van KPN maar het is traag. Sneller Internet Buitengebied van KPN is in dat geval GRATIS. Je krijgt dan tot 50 Mbit/sec bovenop je huidige snelheid én een gratis extra 4G-modem in bruikleen.

Bekijk KPN 'Sneller Internet Buitengebied' »


T-mobile Logo

Wanneer kies je T-Mobile 4G voor Thuis?

 • Je zoekt het goedkoopste 4G-abonnement dat niet gekoppeld is aan een ADSL-oplossing zoals KPN. Voor € 36,00 per maand (bij 12 maanden) en € 35 per maand (bij 24 maanden) krijg je een prima alternatief voor ADSL in huis. Tegen een meerprijs van € 4 per maand ga je van 30Mbit/s download en 5Mbit/s upload naar 100Mbit/s download en 10Mbit/s upload.
 • Er is geen enkele ADSL of glasvezelverbinding mogelijk en je gaat voor PRIJS. T-Mobile biedt hiervoor zijn 4G voor Thuis abonnement.
 • OF: je hebt KPN ADSL máár komt niet in aanmerking voor Sneller Internet Buitengebied. Ja, dat is stom, en je bent niet de enige: Op allerlei fora wordt hierover geklaagd. Dan is T-Mobile de GOEDKOPERE mogelijkheid.

Bekijk T-Mobile '4G voor Thuis unlimited' »


Evenwifi Logo

Wanneer kies je voor Tijdelijk Internet of 4G/5G abonnement van EvenWifi?

 • Wanneer je VEEL internet gebruikt en niet de grenzen van een FUP wilt opzoeken. EvenWifi is echt onbeperkt geeft 500 GB aan als hoeveelheid data zonder problemen per maand, eenmalig kan tussen de 500 GB en 1000 GB, maar één dag 100GB of meer dan 1000GB geeft problemen.
 • Wanneer je ZAKELIJK 4G internet in het buitengebied wilt afnemen. Voor maximaal 32 gebruikers en onbeperkt 4G is € 79,95 een koopje.
 • Er is geen enkele ADSL of glasvezelverbinding mogelijk en je gaat voor een HOGERE SNELHEID en ONBEPERKT downloaden.
 • Je hebt KPN ADSL maar komt niet in aanmerking voor Sneller Internet Buitengebied. Dan is EvenWifi de SNELLERE mogelijkheid zonder downloadlimieten of FUP, maar wel duurder.
 • OF: je wilt tijdelijk internet op locatie, bijvoorbeeld voor je evenement of beurs. EvenWifi biedt tijdelijke 4G-oplossingen tot 50 gebruikers, 100 gebruikers en 150 gebruikers.

Bekijk EvenWifi 'Tijdelijk Onbeperkt' en '4G/5G abonnementen' »


Internet creators Logo

Wanneer kies je voor Snel internet in het Buitengebied van Internet Creators?

 • Er is geen enkele ADSL of glasvezelverbinding mogelijk en je gaat voor de ALLERHOOGSTE SNELHEID (tot 600 Mbps).
 • Wanneer je de best mogelijke internetoplossing wilt die het 100% naar tevredenheid doet. Daar ben je bereid voor te betalen.
 • Wanneer je behoefte hebt aan echt maatwerk zodat je de snelste en beste oplossing hebt.
 • Je hebt geen voorkeur voor KPN of T-Mobile. Je wilt liever de optie om te switchen.
 • Je wilt dat iemand naar jouw wensen luistert, je adviseert op de mogelijkheden en ook extra maatwerk kan bieden.
 • Je qua verbruik op een gemiddeld gezin zit (250 GB per maand).

Bekijk Internet Creators 'Snel internet in het Buitengebied'

Van 't blog

8 Creatieve ideeën om je boodschap over te brengen met buitenreclame
8 Creatieve ideeën om je boodschap over te brengen met buitenreclame

Buitenreclame is nog altijd een fantastische manier om de aandacht van potentiële klanten te trekken. Wat je ook nodig hebt, of het nu gaat om het promoten van een product, een merk of een evenement, buitenreclame kan een enorm krachtig middel zijn om je boodschap over te brengen. Maar hoe kun je er eigenlijk voor zorgen dat je opvalt in een wereld die overvol is met reclame? Val op met de onderstaande 8 creatieve ideeën om je boodschap op een originele manier over te brengen!

5 tips om de juiste telefoon te kiezen!
5 tips om de juiste telefoon te kiezen!

Een nieuwe telefoon kopen kan een lastige opgave zijn. Er zijn zoveel opties beschikbaar, waardoor het kiezen van de juiste telefoon een lastige taak lijkt. Of je nu op zoek bent naar een budget-optie of een high-end toestel, er zijn altijd een aantal punten om rekening mee te houden. In dit artikel geven we je vijf tips om de juiste telefoon te kiezen

Waarom digitaal winkelen leuk is
Waarom digitaal winkelen leuk is

De wereld evolueert bijzonder snel, dus dat geldt ook voor alles wat erin leeft. En hoe de mensen shoppen vormt geen uitzondering op deze evolutie. Veel winkels en bedrijven nemen hun online aanwezigheid daarom behoorlijk serieus. De reden hier achter is simpel. Dit komt immers omdat de meeste mensen hun goederen en diensten nu vaker online kopen. We lichten hieronder een aantal voorname redenen uit waarom mensen liever digitaal winkelen.