Buitengebied internet vergelijker – KPN, T-Mobile, EvenWifi en Internet Creators

Buitengebied internet vergelijker – KPN, T-Mobile, EvenWifi en Internet Creators

De 4G-oplossingen van T-Mobile, KPN, EvenWifi en Internet Creators verschillen flink. Wat het beste bij jou past hangt van je situatie af.

KPN Logo

Wanneer kies je Sneller Internet Buitengebied KPN?

 • Je hebt al ADSL van KPN maar het is traag. Sneller Internet Buitengebied van KPN is in dat geval GRATIS. Je krijgt dan tot 50 Mbit/sec bovenop je huidige snelheid én een gratis extra 4G-modem in bruikleen.

Bekijk KPN 'Sneller Internet Buitengebied' »


T-mobile Logo

Wanneer kies je T-Mobile 4G voor Thuis?

 • Je zoekt het goedkoopste 4G-abonnement dat niet gekoppeld is aan een ADSL-oplossing zoals KPN. Voor € 36,00 per maand (bij 12 maanden) en € 35 per maand (bij 24 maanden) krijg je een prima alternatief voor ADSL in huis. Tegen een meerprijs van € 4 per maand ga je van 30Mbit/s download en 5Mbit/s upload naar 100Mbit/s download en 10Mbit/s upload.
 • Er is geen enkele ADSL of glasvezelverbinding mogelijk en je gaat voor PRIJS. T-Mobile biedt hiervoor zijn 4G voor Thuis abonnement.
 • OF: je hebt KPN ADSL máár komt niet in aanmerking voor Sneller Internet Buitengebied. Ja, dat is stom, en je bent niet de enige: Op allerlei fora wordt hierover geklaagd. Dan is T-Mobile de GOEDKOPERE mogelijkheid.

Bekijk T-Mobile '4G voor Thuis unlimited' »


Evenwifi Logo

Wanneer kies je voor Tijdelijk Internet of 4G/5G abonnement van EvenWifi?

 • Wanneer je VEEL internet gebruikt en niet de grenzen van een FUP wilt opzoeken. EvenWifi is echt onbeperkt geeft 500 GB aan als hoeveelheid data zonder problemen per maand, eenmalig kan tussen de 500 GB en 1000 GB, maar één dag 100GB of meer dan 1000GB geeft problemen.
 • Wanneer je ZAKELIJK 4G internet in het buitengebied wilt afnemen. Voor maximaal 32 gebruikers en onbeperkt 4G is € 79,95 een koopje.
 • Er is geen enkele ADSL of glasvezelverbinding mogelijk en je gaat voor een HOGERE SNELHEID en ONBEPERKT downloaden.
 • Je hebt KPN ADSL maar komt niet in aanmerking voor Sneller Internet Buitengebied. Dan is EvenWifi de SNELLERE mogelijkheid zonder downloadlimieten of FUP, maar wel duurder.
 • OF: je wilt tijdelijk internet op locatie, bijvoorbeeld voor je evenement of beurs. EvenWifi biedt tijdelijke 4G-oplossingen tot 50 gebruikers, 100 gebruikers en 150 gebruikers.

Bekijk EvenWifi 'Tijdelijk Onbeperkt' en '4G/5G abonnementen' »


Internet creators Logo

Wanneer kies je voor Snel internet in het Buitengebied van Internet Creators?

 • Er is geen enkele ADSL of glasvezelverbinding mogelijk en je gaat voor de ALLERHOOGSTE SNELHEID (tot 600 Mbps).
 • Wanneer je de best mogelijke internetoplossing wilt die het 100% naar tevredenheid doet. Daar ben je bereid voor te betalen.
 • Wanneer je behoefte hebt aan echt maatwerk zodat je de snelste en beste oplossing hebt.
 • Je hebt geen voorkeur voor KPN of T-Mobile. Je wilt liever de optie om te switchen.
 • Je wilt dat iemand naar jouw wensen luistert, je adviseert op de mogelijkheden en ook extra maatwerk kan bieden.
 • Je qua verbruik op een gemiddeld gezin zit (250 GB per maand).

Bekijk Internet Creators 'Snel internet in het Buitengebied'

Van 't blog

Hoe werkt 4G in het buitengebied?
Hoe werkt 4G in het buitengebied?

Het is heerlijk om buiten de drukte van de stad te leven, maar het gebruik van internet in het buitengebied kan te wensen overlaten. Je wil natuurlijk verbonden blijven met de rest van de wereld, al helemaal als je een bedrijf runt. Dan heb je snel internet nodig, het liefst tegen een schappelijke prijs. 4G internet kan dan de ideale oplossing zijn. Maar wanneer kies je voor 4G en welke opties zijn er?

Verschillende soorten internetverbindingen voor jouw onderneming
Verschillende soorten internetverbindingen voor jouw onderneming

Het is leuk om een eigen onderneming te hebben, maar het is wel van belang dat je goed het overzicht bewaart over alles wat je moet doen. Als je eigenaar bent van een bedrijf heb je namelijk veel verantwoordelijkheden. Je moet een hoop dingen regelen zodat jij en je werknemers op een goede manier aan de slag kunnen gaan. Het is bijvoorbeeld van belang dat je een goede internetverbinding hebt als je op de zaak bent.

Starten als ondernemer: hier moet je op letten
Starten als ondernemer: hier moet je op letten

Het kan een goede keuze zijn om een eigen onderneming te beginnen. Als je dit van plan bent, is het wel van belang dat je goed nadenkt over wat voor bedrijf je wilt starten en hoe je dit gaat doen. Er zijn namelijk veel dingen waar je rekening mee moet houden en daarnaast kunnen er veel dingen misgaan. Daarom is de voorbereiding voor het starten van het bedrijf erg belangrijk om later succes te kunnen behalen.