Internet Creators – Snel internet voor iedereen – review

Internet Creators logo Een startup die begon met een netwerkspecialist op zoek naar 4G in het buitengebied en besloot om het zelf beter aan te bieden. Maatwerk, persoonlijk advies en garantie dat je internet het gewoon echt doet. Elke aanmelding wordt eerst netjes nagebeld om je specifieke wensen door te nemen. Advies op basis van je locatie (waar staat de dichtstbijzijnste mast? Wat is de straalrichting?) Vervolgens krijg je technisch maatwerk. Internet Creators? Wij noemen ze graag Internet Wizards!

4G snel internet buitengebied - abonnementen

€89,- p/m €79,- p/m
Maandelijks opzegbaar 12 maanden
Plug & play Plug & play

Bekijk direct 4G snel internet buitengebied bij Internet Creators »


Bij elk abonnement geldt:

 • Onbeperkt is FUP en komt neer op zo'n 10Gb per dag(dus 300 GB per maand ), 5GB erbij via een simpel sms'je. (waar concurrenten slechts 1GB doen!)
 • Inclusief 4G binnenrouter.
 • Snelheden tot 600Mbps.
 • Persoonlijk contact & snelle levering.

KPN of T-Mobile

Je kunt bij Internet Creators kiezen! De verschillen:

 • Vast IP-adres bij KPN. Wordt gekoppeld aan je abonnement/simkaart.
 • Korte onderbreking dagelijks bij T-Mobile. Vanwege veiligheid elke 24 uur een nieuwe sessie voor de SIM.
 • T-Mobile alleen zakelijk. Bij KPN zakelijk én privé af te nemen.
 • ZTE of Huawei. Standaard is een ZTE MF286R router inbegrepen, maar je kunt ook kiezen voor de snellere 4G++ Huawei B818-263 (€199,- eenmalig)

5G

Alle simkaarten zijn 5G ready voor Nederland. De router is tegen meerprijs up te graden naar de Huawei 5G CPE Pro H112-370 WiFi 6. Deze bad boy beschikt over de hoogste klasse 4G en 5G frequentie en WiFi 6.

Alt

Voordelen Internet Creators

 • Mensen die wéten hoe het zit en gaan voor die 100% klanttevredenheid. Ze 'createn' jouw best mogelijke internet waar je ook zit in het buitengebied.
 • Vriendelijke FUP. Als jij het internet leegtrekt, heeft je buurman minder goed bereik. Een keertje is no problem, je snelheid wordt niet direct omlaag gegooid als veel verbruikt. Alleen bij extreem gebruik trekken ze netjes aan de bel.
 • Advies & maatwerk. Van standaardpakket tot het aanleggen van een eigen netwerk op de boerderij of op kantoor. Ze regelen het.
 • KPN én T-Mobile. Niet alleen heb je daardoor altijd het best geteste netwerk, maar dus ook meer opties om het beste 4G-netwerk te kiezen dat bij jou werkt.
 • Je 4G-router wordt 100% werkend opgeleverd : mét simkaart, getest en met je eigen gewenste netwerknaam. Das pas echt plug & play.
 • Vaste IP-adres via de (KPN) datasimkaart.(handig voor mail of webserver of IP-camera's).

Niet tevreden met je sneller internet buitengebied van Internet Creators? Dan kun je ook je contract voor 12 of 24 maanden gewoon direct opzeggen.

Nadelen Internet Creators

 • Prijs! Met maandelijks opzegbaar kost € 95 p/m, 12 maanden kost € 89 p/m en 24 maanden kost € 79 p/m alles behalve de goedkoopste.
 • Kuch. € 99 eenmalige kosten én € 49 aansluitkosten.

Bekijk direct 4G snel internet buitengebied bij Internet Creators »

'Internet is juist in het buitengebied zo belangrijk'

Internet Creators logo"Wij gaan voor kwaliteit en tevreden klanten, niet voor de aantallen", zegt Bas, oprichter van Internet Creators. "Elke aanmelding bellen we eerst: wat heb je precies nodig? Wat wil je doen? Heb je misschien gamende kinderen die zomaar een Call of Duty a 200GB willen binnenhalen? Hmm, dan is T-Mobile bijvoorbeeld minder geschikt. We kijken naar alle mogelijkheden voor de locatie zodat je exact weet welke snelheid haalbaar is. En we kunnen je ook maatwerk bieden, zoals meerdere WiFi punten of het aanleggen van een netwerk ter plaatse", schetst Bas. "Is de dekking ondanks onze zorgen toch niet goed? Dan kun je het contract gewoon opzeggen zonder gedoe."

Afbeelding door WOCinTech Chat, uitgegeven onder de Creative Commons Attribution 2.0 Generic licentie

Van 't blog

Hoe werkt 4G in het buitengebied?
Hoe werkt 4G in het buitengebied?

Het is heerlijk om buiten de drukte van de stad te leven, maar het gebruik van internet in het buitengebied kan te wensen overlaten. Je wil natuurlijk verbonden blijven met de rest van de wereld, al helemaal als je een bedrijf runt. Dan heb je snel internet nodig, het liefst tegen een schappelijke prijs. 4G internet kan dan de ideale oplossing zijn. Maar wanneer kies je voor 4G en welke opties zijn er?

Verschillende soorten internetverbindingen voor jouw onderneming
Verschillende soorten internetverbindingen voor jouw onderneming

Het is leuk om een eigen onderneming te hebben, maar het is wel van belang dat je goed het overzicht bewaart over alles wat je moet doen. Als je eigenaar bent van een bedrijf heb je namelijk veel verantwoordelijkheden. Je moet een hoop dingen regelen zodat jij en je werknemers op een goede manier aan de slag kunnen gaan. Het is bijvoorbeeld van belang dat je een goede internetverbinding hebt als je op de zaak bent.

Starten als ondernemer: hier moet je op letten
Starten als ondernemer: hier moet je op letten

Het kan een goede keuze zijn om een eigen onderneming te beginnen. Als je dit van plan bent, is het wel van belang dat je goed nadenkt over wat voor bedrijf je wilt starten en hoe je dit gaat doen. Er zijn namelijk veel dingen waar je rekening mee moet houden en daarnaast kunnen er veel dingen misgaan. Daarom is de voorbereiding voor het starten van het bedrijf erg belangrijk om later succes te kunnen behalen.