KPN: Sneller Internet Buitengebied - review

KPN Logo KPN biedt 'Sneller Internet Buitengebied' voor consumenten en ondernemers in een gebied waar de komende zes maanden niet meer dan 30 Mbit/sec downloadsnelheid kan worden bereikt via KPN. Er moet ook genoeg 4G capaciteit en 4G binnenshuisdekking zijn voor het adres. Dit is een aanvulling op een bestaande KPN-internetverbinding. Dat zijn dus een boel voorwaarden, maar KPN zegt dat dit voor zo'n 440.000 adressen interessant kan zijn.

Check hier direct of KPN's 'Sneller Internet Buitengebied' voor jou beschikbaar is »

Voor de volledigheid: Vroegah, vóór 19 januari 2020, was er een heus internet voor het buitengebied met enkel een 4G-modem (Huawei!) zonder koppeling met ADSL. Die is gestopt. Er is alleen een koppeling mogelijk tussen DSL en 4G (de Experiabox v10-modem voor DSL en een Sagemcom 4360 4G-modem)

VOORDELEN KPN:

  • Gratis abonnement in combinatie met een KPN-internetverbinding; het is dus DSL + 4G.
  • Tot 50 Mbit/sec bovenop je huidige snelheid. Down én up. (check je factuur)
  • Gratis 4G modem in bruikleen;
  • Geen datalimiet!

NADELEN KPN:

  • Je moet dus al een KPN-internetabonnement hebben of kunnen afsluiten; er moet een wijkkast zijn.
  • Snelheid is ook afhankelijk van het verkeer op de 4G mast. Smartphone gebruikers krijgen voorrang.
  • 4G werkt niet als de ADSL-verbinding het niet doet. Klappert je ADSL? Dan klappert ook je 4G, helaas.

Check hier direct of KPN's 'Sneller Internet Buitengebied' voor jou beschikbaar is »

Van 't blog

Flexibele en betaalbare telecomkeuzes
Flexibele en betaalbare telecomkeuzes

In de dynamische wereld van telecomaanbieders valt Hollandsnieuwe op door zijn eenvoudige en betaalbare aanpak. Als dochteronderneming van Vodafone, gestart in 2011, richt Hollandsnieuwe zich exclusief op sim only abonnementen en prepaid opties, zonder de mogelijkheid om een telefoon bij het abonnement te leveren. Dit artikel neemt je mee door het aanbod van Hollandsnieuwe, van hun voordelige abonnementen tot de unieke manier waarop je deze kunt personaliseren. Ontdek waarom Hollandsnieuwe een aantrekkelijke keuze kan zijn voor jouw mobiele communicatiebehoeften.

Alles wat je moet weten over sim only bij Robin Mobile
Alles wat je moet weten over sim only bij Robin Mobile

In de zoektocht naar een transparante en betrouwbare telecomaanbieder, springt Robin Mobile eruit. Sinds de oprichting in 2012 heeft deze provider zich gericht op het aanbieden van sim only abonnementen met als doel een einde te maken aan de onduidelijkheid die vaak heerst bij telecomproviders. Wat Robin Mobile onderscheidt, is hun heldere communicatie over tarieven en mogelijkheden. Met de betrouwbaarheid van het KPN-netwerk als basis, biedt Robin Mobile goede dekking en internet, al is het met een 3G snelheid. In dit artikel verkennen we de voordelen en opties die Robin Mobile biedt voor jouw sim only abonnement.

Alternatieven bij internetuitval thuis of op kantoor
Alternatieven bij internetuitval thuis of op kantoor

In een wereld waar bijna alles digitaal is, kan een internetuitval thuis of op kantoor voor veel ongemak zorgen. Of het nu gaat om werk, studie, of gewoon voor ontspanning, een stabiele internetverbinding is essentieel. Gelukkig zijn er alternatieven wanneer uw gebruikelijke internetverbinding het laat afweten. Een van de meest effectieve oplossingen is het gebruik van 4G internet.