KPN: Sneller Internet Buitengebied - review

KPN Logo KPN biedt 'Sneller Internet Buitengebied' voor consumenten en ondernemers in een gebied waar de komende zes maanden niet meer dan 30 Mbit/sec downloadsnelheid kan worden bereikt via KPN. Er moet ook genoeg 4G capaciteit en 4G binnenshuisdekking zijn voor het adres. Dit is een aanvulling op een bestaande KPN-internetverbinding. Dat zijn dus een boel voorwaarden, maar KPN zegt dat dit voor zo'n 440.000 adressen interessant kan zijn.

Check hier direct of KPN's 'Sneller Internet Buitengebied' voor jou beschikbaar is »

Voor de volledigheid: Vroegah, vóór 19 januari 2020, was er een heus internet voor het buitengebied met enkel een 4G-modem (Huawei!) zonder koppeling met ADSL. Die is gestopt. Er is alleen een koppeling mogelijk tussen DSL en 4G (de Experiabox v10-modem voor DSL en een Sagemcom 4360 4G-modem)

VOORDELEN KPN:

  • Gratis abonnement in combinatie met een KPN-internetverbinding; het is dus DSL + 4G.
  • Tot 50 Mbit/sec bovenop je huidige snelheid. Down én up. (check je factuur)
  • Gratis 4G modem in bruikleen;
  • Geen datalimiet!

NADELEN KPN:

  • Je moet dus al een KPN-internetabonnement hebben of kunnen afsluiten; er moet een wijkkast zijn.
  • Snelheid is ook afhankelijk van het verkeer op de 4G mast. Smartphone gebruikers krijgen voorrang.
  • 4G werkt niet als de ADSL-verbinding het niet doet. Klappert je ADSL? Dan klappert ook je 4G, helaas.

Check hier direct of KPN's 'Sneller Internet Buitengebied' voor jou beschikbaar is »

Van 't blog

Hoe kies je een MiFi Router?
Hoe kies je een MiFi Router?

Ook overtuigd dat een MiFi-router handig is? Dan wordt het tijd om er een aan te schaffen. Dit gadget kan een geweldige oplossing zijn als je vaak onderweg bent en altijd toegang tot internet wilt hebben, of als je op vakantie gaat en je eigen internetverbinding wilt meenemen naar je vakantiebestemming of de camping. Met een draagbare MiFi-router kun je overal online gaan, zelfs op plaatsen waar normaal gesproken geen internet beschikbaar is, zoals in de auto, op kantoor, in de achtertuin of op de camping. Maar waar moet je op letten bij het kopen van een MiFi-router en wat heb je nog meer nodig?

8 Creatieve ideeën om je boodschap over te brengen met buitenreclame
8 Creatieve ideeën om je boodschap over te brengen met buitenreclame

Buitenreclame is nog altijd een fantastische manier om de aandacht van potentiële klanten te trekken. Wat je ook nodig hebt, of het nu gaat om het promoten van een product, een merk of een evenement, buitenreclame kan een enorm krachtig middel zijn om je boodschap over te brengen. Maar hoe kun je er eigenlijk voor zorgen dat je opvalt in een wereld die overvol is met reclame? Val op met de onderstaande 8 creatieve ideeën om je boodschap op een originele manier over te brengen!

5 tips om de juiste telefoon te kiezen!
5 tips om de juiste telefoon te kiezen!

Een nieuwe telefoon kopen kan een lastige opgave zijn. Er zijn zoveel opties beschikbaar, waardoor het kiezen van de juiste telefoon een lastige taak lijkt. Of je nu op zoek bent naar een budget-optie of een high-end toestel, er zijn altijd een aantal punten om rekening mee te houden. In dit artikel geven we je vijf tips om de juiste telefoon te kiezen