Over ons

Over ThoKo

Wie zit er achter deze site? Leuk dat je het vraagt!

Koen had een ideetje. Een site over onbeperkt 4G-abonnementen die als affiliate doorlinkt naar telecombedrijven. Als websitebouwer zet hij die zo neer, maar hoe krijg je er ook verkeer naar? Van mensen die ook echt op zoek zijn naar een nieuw 4G-abonnement? Hij vroeg of Thomas kon helpen.

Thomas hapte toe als paarse broek. Met de nadruk: we moeten wel waarde bieden voor de lezer. En het ook een beetje leuk voor onszelf houden, dus Geenstijliaans bijdehande teksten. (Met pareltjes als: "KUDT ik heb een Huawei. Wat nu?!" en "Bliep is failliet… En terecht" ) Thomas regelt ook de links die nodig zijn om Google te vertellen: dit is goeie shizzle, gooi ons ff omhoog in die resultaten!

ThoKo (Thomas + Koen) als samenwerking tussen twee zzp'ers draait sinds 2015. En natuurlijk: we hebben veel meer ideeën dan alleen onbeperkte abonnementen voor je smartphone:

  • Bestrijders.nl met tips hoe je van ongedierte afkomt en natuurlijk een telefoonnummer om de professional te regelen.
  • 4Gbuitengebied.nl voor de provincialen onder ons die ook snel internet willen thuis.
  • Crosleyplatenspeler.nl om mensen te wijzen op de grote gebreken van Crosley (Koen: "Sloopt je platen!") ondanks het hippe design.

Er staan er nog twee op stapel in 2019: witgoed.nu voor huishoudelijke apparaten en onbeperkt5g.nl alvast. Want iedereen en zijn ouwe moer wilt toch weer sneller.

In 2020 willen we echt gaan knallen. Dat betekent een boel meer sites neerzetten die geleidelijk aan meer en meer waarde en informatie krijgen. De goede sites zetten we om in affiliate sites. Soort van kweekvijver, waarin we alles gooien wat we maar enigszins leuk, stom, interessant of wel aardig vinden. We automatiseren alles waar mogelijk, en de tijd die we dan nog aan de ThoKo besteden moet wel wat opleveren. De ThoKo moet draaien, niet waar?

Over Koen. Met zijn bedrijf TyCoon Media biedt Koen een_dé_ Post to Google my Business plugin in aan voor WordPress. Gratis meer bereik via Google mijn Bedrijf, wie wil dat niet? Daarnaast bouwt hij sites en automatiseert hij handig processen. Hij fixt ook flipperkasten en werkt momenteel vanuit Schagen.

Over Thomas. Die runt Bloeise.nl, een B2B marketing blog, naast het ondersteunen van kekke bedrijven zoals Emerce, Dept, Osudio en QS solutions met content over technologie, organisatie en marketing. En! Hij is al geruime tijd bezig met een heus marketingboek.

Van 't blog

Hoe kies je een MiFi Router?
Hoe kies je een MiFi Router?

Ook overtuigd dat een MiFi-router handig is? Dan wordt het tijd om er een aan te schaffen. Dit gadget kan een geweldige oplossing zijn als je vaak onderweg bent en altijd toegang tot internet wilt hebben, of als je op vakantie gaat en je eigen internetverbinding wilt meenemen naar je vakantiebestemming of de camping. Met een draagbare MiFi-router kun je overal online gaan, zelfs op plaatsen waar normaal gesproken geen internet beschikbaar is, zoals in de auto, op kantoor, in de achtertuin of op de camping. Maar waar moet je op letten bij het kopen van een MiFi-router en wat heb je nog meer nodig?

8 Creatieve ideeën om je boodschap over te brengen met buitenreclame
8 Creatieve ideeën om je boodschap over te brengen met buitenreclame

Buitenreclame is nog altijd een fantastische manier om de aandacht van potentiële klanten te trekken. Wat je ook nodig hebt, of het nu gaat om het promoten van een product, een merk of een evenement, buitenreclame kan een enorm krachtig middel zijn om je boodschap over te brengen. Maar hoe kun je er eigenlijk voor zorgen dat je opvalt in een wereld die overvol is met reclame? Val op met de onderstaande 8 creatieve ideeën om je boodschap op een originele manier over te brengen!

5 tips om de juiste telefoon te kiezen!
5 tips om de juiste telefoon te kiezen!

Een nieuwe telefoon kopen kan een lastige opgave zijn. Er zijn zoveel opties beschikbaar, waardoor het kiezen van de juiste telefoon een lastige taak lijkt. Of je nu op zoek bent naar een budget-optie of een high-end toestel, er zijn altijd een aantal punten om rekening mee te houden. In dit artikel geven we je vijf tips om de juiste telefoon te kiezen