Over ons

Over ThoKo

Wie zit er achter deze site? Leuk dat je het vraagt!

Koen had een ideetje. Een site over onbeperkt 4G-abonnementen die als affiliate doorlinkt naar telecombedrijven. Als websitebouwer zet hij die zo neer, maar hoe krijg je er ook verkeer naar? Van mensen die ook echt op zoek zijn naar een nieuw 4G-abonnement? Hij vroeg of Thomas kon helpen.

Thomas hapte toe als paarse broek. Met de nadruk: we moeten wel waarde bieden voor de lezer. En het ook een beetje leuk voor onszelf houden, dus Geenstijliaans bijdehande teksten. (Met pareltjes als: "KUDT ik heb een Huawei. Wat nu?!" en "Bliep is failliet… En terecht" ) Thomas regelt ook de links die nodig zijn om Google te vertellen: dit is goeie shizzle, gooi ons ff omhoog in die resultaten!

ThoKo (Thomas + Koen) als samenwerking tussen twee zzp'ers draait sinds 2015. En natuurlijk: we hebben veel meer ideeën dan alleen onbeperkte abonnementen voor je smartphone:

  • Bestrijders.nl met tips hoe je van ongedierte afkomt en natuurlijk een telefoonnummer om de professional te regelen.
  • 4Gbuitengebied.nl voor de provincialen onder ons die ook snel internet willen thuis.
  • Crosleyplatenspeler.nl om mensen te wijzen op de grote gebreken van Crosley (Koen: "Sloopt je platen!") ondanks het hippe design.

Er staan er nog twee op stapel in 2019: witgoed.nu voor huishoudelijke apparaten en onbeperkt5g.nl alvast. Want iedereen en zijn ouwe moer wilt toch weer sneller.

In 2020 willen we echt gaan knallen. Dat betekent een boel meer sites neerzetten die geleidelijk aan meer en meer waarde en informatie krijgen. De goede sites zetten we om in affiliate sites. Soort van kweekvijver, waarin we alles gooien wat we maar enigszins leuk, stom, interessant of wel aardig vinden. We automatiseren alles waar mogelijk, en de tijd die we dan nog aan de ThoKo besteden moet wel wat opleveren. De ThoKo moet draaien, niet waar?

Over Koen. Met zijn bedrijf TyCoon Media biedt Koen een_dé_ Post to Google my Business plugin in aan voor WordPress. Gratis meer bereik via Google mijn Bedrijf, wie wil dat niet? Daarnaast bouwt hij sites en automatiseert hij handig processen. Hij fixt ook flipperkasten en werkt momenteel vanuit Schagen.

Over Thomas. Die runt Bloeise.nl, een B2B marketing blog, naast het ondersteunen van kekke bedrijven zoals Emerce, Dept, Osudio en QS solutions met content over technologie, organisatie en marketing. En! Hij is al geruime tijd bezig met een heus marketingboek.

Van 't blog

Hoe werkt 4G in het buitengebied?
Hoe werkt 4G in het buitengebied?

Het is heerlijk om buiten de drukte van de stad te leven, maar het gebruik van internet in het buitengebied kan te wensen overlaten. Je wil natuurlijk verbonden blijven met de rest van de wereld, al helemaal als je een bedrijf runt. Dan heb je snel internet nodig, het liefst tegen een schappelijke prijs. 4G internet kan dan de ideale oplossing zijn. Maar wanneer kies je voor 4G en welke opties zijn er?

Verschillende soorten internetverbindingen voor jouw onderneming
Verschillende soorten internetverbindingen voor jouw onderneming

Het is leuk om een eigen onderneming te hebben, maar het is wel van belang dat je goed het overzicht bewaart over alles wat je moet doen. Als je eigenaar bent van een bedrijf heb je namelijk veel verantwoordelijkheden. Je moet een hoop dingen regelen zodat jij en je werknemers op een goede manier aan de slag kunnen gaan. Het is bijvoorbeeld van belang dat je een goede internetverbinding hebt als je op de zaak bent.

Starten als ondernemer: hier moet je op letten
Starten als ondernemer: hier moet je op letten

Het kan een goede keuze zijn om een eigen onderneming te beginnen. Als je dit van plan bent, is het wel van belang dat je goed nadenkt over wat voor bedrijf je wilt starten en hoe je dit gaat doen. Er zijn namelijk veel dingen waar je rekening mee moet houden en daarnaast kunnen er veel dingen misgaan. Daarom is de voorbereiding voor het starten van het bedrijf erg belangrijk om later succes te kunnen behalen.