Het blog

5 tips om de juiste telefoon te kiezen!
5 tips om de juiste telefoon te kiezen!

Een nieuwe telefoon kopen kan een lastige opgave zijn. Er zijn zoveel opties beschikbaar, waardoor het kiezen van de juiste telefoon een lastige taak lijkt. Of je nu op zoek bent naar een budget-optie of een high-end toestel, er zijn altijd een aantal punten om rekening mee te houden. In dit artikel geven we je vijf tips om de juiste telefoon te kiezen

Waarom digitaal winkelen leuk is
Waarom digitaal winkelen leuk is

De wereld evolueert bijzonder snel, dus dat geldt ook voor alles wat erin leeft. En hoe de mensen shoppen vormt geen uitzondering op deze evolutie. Veel winkels en bedrijven nemen hun online aanwezigheid daarom behoorlijk serieus. De reden hier achter is simpel. Dit komt immers omdat de meeste mensen hun goederen en diensten nu vaker online kopen. We lichten hieronder een aantal voorname redenen uit waarom mensen liever digitaal winkelen.

Internet buitengebied van KPN: zo werkt het privé en zakelijk
Internet buitengebied van KPN: zo werkt het privé en zakelijk

Woon je in een klein dorp, of in een boerderij die afgelegen tussen de weilanden staat? Dan is het goed mogelijk dat je een hele andere beleving van het internet hebt dan je vrienden in grotere plaatsen. Terwijl zij zonder problemen het ene na het andere filmpje op Youtube kijken, moet jij al geduld hebben als je je e-mail wil checken. Als je thuis zeer traag internet hebt, is het mogelijk dat je aanmerking komt voor Sneller Internet Buitengebied van het KPN. Dit is een service voor huishoudens in het buitengebied waarbij je thuis kunt internetten met het mobiele 4G-netwerk.

Wat moet je weten wanneer je een MiFi abonnement gaat kiezen?
Wat moet je weten wanneer je een MiFi abonnement gaat kiezen?

MiFi klinkt weliswaar als wifi, maar is net iets anders. De term komst voort uit een samenvoeging van 'mobile' en 'Wi-Fi' en is eigenlijk hetzelfde als wifi, maar met één groot verschil: er is een simkaart voor nodig. Deze plaats je in de handzame MiFi router en vervolgens kun je meerdere apparaten hiermee verbinden. Alhoewel je in theorie de simkaart van je telefoon kunt gebruiken, is een data only abonnement, oftewel MiFi abonnement voor alleen je MiFi router raadzaam. De simkaart maakt verbinding met het netwerk van je provider en de wifizender in de router zet een draadloos netwerk op.

Hoe werkt 4G in het buitengebied?
Hoe werkt 4G in het buitengebied?

Het is heerlijk om buiten de drukte van de stad te leven, maar het gebruik van internet in het buitengebied kan te wensen overlaten. Je wil natuurlijk verbonden blijven met de rest van de wereld, al helemaal als je een bedrijf runt. Dan heb je snel internet nodig, het liefst tegen een schappelijke prijs. 4G internet kan dan de ideale oplossing zijn. Maar wanneer kies je voor 4G en welke opties zijn er?

Van 't blog

Flexibele en betaalbare telecomkeuzes
Flexibele en betaalbare telecomkeuzes

In de dynamische wereld van telecomaanbieders valt Hollandsnieuwe op door zijn eenvoudige en betaalbare aanpak. Als dochteronderneming van Vodafone, gestart in 2011, richt Hollandsnieuwe zich exclusief op sim only abonnementen en prepaid opties, zonder de mogelijkheid om een telefoon bij het abonnement te leveren. Dit artikel neemt je mee door het aanbod van Hollandsnieuwe, van hun voordelige abonnementen tot de unieke manier waarop je deze kunt personaliseren. Ontdek waarom Hollandsnieuwe een aantrekkelijke keuze kan zijn voor jouw mobiele communicatiebehoeften.

Alles wat je moet weten over sim only bij Robin Mobile
Alles wat je moet weten over sim only bij Robin Mobile

In de zoektocht naar een transparante en betrouwbare telecomaanbieder, springt Robin Mobile eruit. Sinds de oprichting in 2012 heeft deze provider zich gericht op het aanbieden van sim only abonnementen met als doel een einde te maken aan de onduidelijkheid die vaak heerst bij telecomproviders. Wat Robin Mobile onderscheidt, is hun heldere communicatie over tarieven en mogelijkheden. Met de betrouwbaarheid van het KPN-netwerk als basis, biedt Robin Mobile goede dekking en internet, al is het met een 3G snelheid. In dit artikel verkennen we de voordelen en opties die Robin Mobile biedt voor jouw sim only abonnement.

Alternatieven bij internetuitval thuis of op kantoor
Alternatieven bij internetuitval thuis of op kantoor

In een wereld waar bijna alles digitaal is, kan een internetuitval thuis of op kantoor voor veel ongemak zorgen. Of het nu gaat om werk, studie, of gewoon voor ontspanning, een stabiele internetverbinding is essentieel. Gelukkig zijn er alternatieven wanneer uw gebruikelijke internetverbinding het laat afweten. Een van de meest effectieve oplossingen is het gebruik van 4G internet.