Over ons

Over ThoKo

Wie zit er achter deze site? Leuk dat je het vraagt!

Koen had een ideetje. Een site over onbeperkt 4G-abonnementen die als affiliate doorlinkt naar telecombedrijven. Als websitebouwer zet hij die zo neer, maar hoe krijg je er ook verkeer naar? Van mensen die ook echt op zoek zijn naar een nieuw 4G-abonnement? Hij vroeg of Thomas kon helpen.

Thomas hapte toe als paarse broek. Met de nadruk: we moeten wel waarde bieden voor de lezer. En het ook een beetje leuk voor onszelf houden, dus Geenstijliaans bijdehande teksten. (Met pareltjes als: "KUDT ik heb een Huawei. Wat nu?!" en "Bliep is failliet… En terecht" ) Thomas regelt ook de links die nodig zijn om Google te vertellen: dit is goeie shizzle, gooi ons ff omhoog in die resultaten!

ThoKo (Thomas + Koen) als samenwerking tussen twee zzp'ers draait sinds 2015. En natuurlijk: we hebben veel meer ideeën dan alleen onbeperkte abonnementen voor je smartphone:

  • Bestrijders.nl met tips hoe je van ongedierte afkomt en natuurlijk een telefoonnummer om de professional te regelen.
  • 4Gbuitengebied.nl voor de provincialen onder ons die ook snel internet willen thuis.
  • Crosleyplatenspeler.nl om mensen te wijzen op de grote gebreken van Crosley (Koen: "Sloopt je platen!") ondanks het hippe design.

Er staan er nog twee op stapel in 2019: witgoed.nu voor huishoudelijke apparaten en onbeperkt5g.nl alvast. Want iedereen en zijn ouwe moer wilt toch weer sneller.

In 2020 willen we echt gaan knallen. Dat betekent een boel meer sites neerzetten die geleidelijk aan meer en meer waarde en informatie krijgen. De goede sites zetten we om in affiliate sites. Soort van kweekvijver, waarin we alles gooien wat we maar enigszins leuk, stom, interessant of wel aardig vinden. We automatiseren alles waar mogelijk, en de tijd die we dan nog aan de ThoKo besteden moet wel wat opleveren. De ThoKo moet draaien, niet waar?

Over Koen. Met zijn bedrijf TyCoon Media biedt Koen een_dé_ Post to Google my Business plugin in aan voor WordPress. Gratis meer bereik via Google mijn Bedrijf, wie wil dat niet? Daarnaast bouwt hij sites en automatiseert hij handig processen. Hij fixt ook flipperkasten en werkt momenteel vanuit Schagen.

Over Thomas. Die runt Bloeise.nl, een B2B marketing blog, naast het ondersteunen van kekke bedrijven zoals Emerce, Dept, Osudio en QS solutions met content over technologie, organisatie en marketing. En! Hij is al geruime tijd bezig met een heus marketingboek.